LATEST ARTICLES

Eventet

Biografia

Shqip Emanuela Muja lindi në Kukes me 4 Mars të vitit 1990 Emri im i artit është ( Ela...

Sapo erdhi një hit nga Labinot Rexha dhe Ela Muja

“Jepja ti zemrën”, kështu quhet kënga më e re e sapo publikuar në një bashkëpunim shumë interesant në mes këngëtarit të njohur...

Infrared

Ela Muja: Çdo njeri ka një talent po duhet ta zbulosh

E ka nisur si hobi muzikën nga dëshira që ka pasur për të kënduar, por sot ka disa këngë me klipe në...

Ela Muja: “Nuk ekspozohem për të arritur pëlqime, më pëlqen diçka...

S’po më vinë në mendje se kush tani për tani, por do ta zbuloj më vonë se kush, e do të kem...