Shqip

Emanuela Muja lindi në Kukes me 4 Mars të vitit 1990
Emri im i artit është ( Ela ) në ( Shtiqen) Laguna ime që e dua shumë
aty kam kaluar pjesën më të bukur të femijërise dhe jam shkolluar nga
klasa e pare deri në vitin e 4 të shkollës së mesme ( Qazim Shehu )
Kam vazhduar studimet e larta në Unversitetin ” Kristal ” në Tiranë
në degën Drejtësi dhe Shkenca Sociale , më pas kam punuar me Parukeri me
modelizëm kam konkuruar dhe për miss Shqipëria në Malt aty ku kalova
në top 10 dhe fitova cmimi si modelja më e mirë.
Endërra ime e më e madhe ishte bota e televisionit që klasën e 6 kam
kënduar dhe recituar në shkollën ” Qazim Shehu ”
Një tjeter ënderr e imja ishte bota e muzikës ku e bëra realitet
duke publikuar 3 Videoklipe ku shpresoj qe publiku Shqiptar më
ka vlersuar për zërin dhe tekset e mrekullushëm që kam lanchuar
Por mos të harroj dhe kërcimi më pëlqen shumë dhe e kam hobi.
Unë jam shumë interesante në jetën time më pëlqen të bëj shumë
gjëra por më shumë më pëlqen të jem një yll në skenat e mëdha botrore
dhe një ditë do bëj realitet

English

Emanuela Muja was born in Kukes on March 4, 1990
My art name is (Ela) in (Shtiqen) My lagoon that I love very much
I spent the most beautiful part of my childhood and I was educated
first grade up to 4 high school (Qazim Shehu)
I have continued my studies at Univerzitet “Kristal” in Tirana
in the Department of Justice and Social Science, then I worked with me Hairdresser
I modeled and competed for Albania in Malt where I went
top 10 and won the prize as the best model.
My biggest baby was the world of television that I have sixth grade
singing and reciting at “Qazim Shehu”
Another dream of mine was the world of music where it became a reality
publishing 3 video clips where I hope the Albanian public with
has appreciated the sound and wonderful lyrics I’ve launched
But do not forget and I like dancing much and I have a hobby.
I’m very interesting in my life I like to do a lot
things but I like to be a star in big world scenes
and one day will make a reality

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here